Trasee și tarife

 • Traseu 1 ora 50lei / persoană

  - prezentarea istorică a portului Galați, vedere panoramă oras Galați, gura de varsare râul Siret

 • Traseu 2 ore 100lei / persoană

  - plecare port Galați, gura de vărsare a râului Prut, Insula Cailor

 • Traseu 3 ore 150lei / persoană

  - plecare port Galați, gură de vărsare braț Măcin, prezentare port Brăila

 • Traseu 4 ore 200lei / persoană

  - plecare port Galați, vedere port Brăila, Insula Mică a Brăilei

 • Traseu 5 ore 250lei / persoană

  - plecare port Galați, prezentare braț Măcin

 • Traseu 10 ore 460lei / persoană *

  - plecare port Galați, port Tulcea, Canal Sulina, Mila 23 Delta Dunării, retur Galați
  * se asigură masa cu specific pescăresc

 • Traseu personalizat *

  * tariful în aceste situații se negociază funcție de Traseu și numărul de ore

Oferim gratuitate la 1 copil de familie sub 10 ani. La doi copii de familie se achita prețul unui adult. Atenție!

Rezervările pentru oricare din serviciile oferite se efectuează cu minim 2 zile înainte de dată la care v-ați propus să faceți plimbarea pe Dunăre.

Plecările pe Dunăre cu ambarcațiunile Giv Boats se fac cu minim 5 adulți și maxim 9 cu ambarcatiunea Corsar 630 iar cu ambarcatiunea Corsar 900 plecarile se fac cu minim 10 și maxim 12 persoane. Pentru fiecare tip de traseu în parte, există o capacitate maximă admisă la bord, respectiv persoane plus bagaje. Conducătorul ambarcațiunii va comunica capacitatea maximă de încărcare a ambarcațiunilor.

REGULI ȘI CONDIȚII DE NAVIGAȚIE

Pe parcursul deplasărilor pe apă, toți pasagerii care se află la bordul ambarcațiunii trebuie să cunoască câteva reguli de conduită preventivă și anume:
– Persoanele aflate la bordul ambarcațiunii trebuie să se conformeze indicațiilor date de către conducătorul ambarcațiunii, în interesul siguranței navigației sau ordinei la bord.
– Este interzis să se lase a ieși în afara bordurilor ambarcațiunii obiecte care ar putea să reprezinte un pericol pentru siguranța acesteia.
– Este interzis să se arunce, să se verse, să se lase să cadă sau să se scurgă în calea navigabilă obiecte sau substanțe.
– Obiectele ușoare care ar putea fi purtate de vânt vor trebui fixate, acoperite pentru a evita acest lucru.
– Pe toată durata deplasării este interzis că persoanele aflate la bord să se ridice în picioare sau să se aplece fără acordul conducătorului ambarcațiunii.
– Pe toată durata deplasării este obligatorie purtarea vestelor de salvare.

Pentru fiecare tip de Traseu în parte, există o capacitate maximă admisă la bord, respectiv persoane plus bagaje. Această capacitate maximă trebuie respectată deoarece contribuie la siguranță navigației. Conducătorul ambarcațiunii va comunica capacitatea maximă de încărcare a ambarcațiunilor.

Rezervările pentru oricare din serviciile oferite se efectuează cu minim 2 zile înainte de data la care v-ați propus să fiți pe apă. Astfel ne vom putea respecta toate angajamentele față de clienții noștri.

Regulile de acces și desfășurare a turismului în R.B.D.D. (Rezervația Biosferei Delta Dunării) le puteți află accesând www.ddbra.ro , iar în rezervația biosferei Baltă Mică a Brăilei http://bmb.ro/index.php/en/home/

Considerăm importantă cunoașterea acestor reguli înainte de a vizita Dunărea și Delta Dunării. Astfel veți evita eventuale neplăceri (e.g. amendă pentru neprezentarea permisului de acces în rezervație) și veți contribui la desfășurarea turismului sustenabil pe Dunăre și în Delta Dunării.