Povestea GIV BOATS

Giv Boats este o firma tânără, apărută din pasiune, din curiozitatea de a descoperi Dunărea și dorința de a arăta gălățenilor frumusețile ei. Specializată în activități recreative și de agrement pe fluviu, Giv Boats deține o ambarcațiune care are o capacitate de maxim 11 persoane. Prevazută cu veste de salvare pentru 11 persoane, ambarcațiunea este ghidată de un conducător calificat în transport persoane, cu o vechime de peste 15 ani pe fluviul Dunărea, un foarte bun cunoscător al Dunării și Deltei Dunării.

Poate fi gazda unor plimbări pe trasee deosebite, în care doritorii vor avea ocazia să admire panorama orașului Galați și împrejurimile, să fotografieze peisaje de vis și să se bucure de clipe de liniște pe mijlocul apei. Giv Boats pune la dispoziție diverse plimbări pe trasee turistice precum: insula Cailor, insula Chiciul Mare, vedere port Brăila, răul Siret, brațul Măcin, Delta Dunării. Cei aflați la bordul ambarcațiunii vor fi încantați de combinația dintre apă, atmosfera, muzică bună, viteză și istorisiri ale malurilor gălățene spuse cu tâlc.

În funcție de dorința turiștilor, firma organizează excursii și pe trasee propuse de aceștia. Programările se fac cu cel puțin 48 ore înainte de data dorită, în funcție de condițiile meteo.

Împreună cu cei care doresc să descopere Dunărea găzduită de Galați, putem promova un oraș cu un potențial turistic insuficient exploatat.